Danielle Tigelaar | Access Bars logo

Access Bars®
Behandeling

Vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?

Access Bars®

Een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

Ervaar jij momenteel veel onrust in je hoofd en lichaam en zou jij je weer vrijer en ontspannen willen voelen?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die rust, ruimte en ontspanning in het hoofd en lichaam wil ervaren. Deze methode zorgt er voor dat jij oude gewoonten, gedachten en overtuigingen los kunt laten, zodat jij weer vrijer in het leven komt te staan.

Doordat de energie weer kan stromen, kunnen blokkades opgelost worden en voel jij je ook beter!

Access Bars | Meer rust in je hoofd

Een Access Bars behandeling werkt effectief bij de onderstaande klachten:

$

Stress

$

Hoofdpijn

$

Piekeren

$

Migraine

$

Slecht slapen

$

Vermoeidheid

$

Depressie

$

Angstklachten

$

Lichamelijke klachten

$

Burn-out

$

ADHD / ADD

$

Trauma

Access Consciousness

Wat is Access Bars?

Access Bars is een zachte behandelmethode die het lichaam in staat stelt om oude ideeën gedachten, patronen, overtuigingen en gevoelens die jouw belemmeren gemakkelijk los te laten.

Alles wat jou negatief beïnvloedt en jou niet verder helpt in je ontwikkeling kan je door middel van een Access Bars behandeling los laten.

Hoe werkt Access Bars?

Access Bars zijn 32 energetische punten (bars) op het hoofd die verdeeld zijn in 16 energiebanen waarin al jouw ideeën, overtuigingen en gedachten zijn opgeslagen van jongs af aan.

Alle punten staan voor bepaalde onderwerpen en hebben toegang tot ons bewustzijn. Wanneer deze punten heel zachtjes worden aangeraakt, kan de energie weer stromen waardoor jouw belemmerende blokkades opgelost kunnen worden.

Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van een computer. Alles wat overbodig is, wordt met deze behandelmethode verwijderd.

Access Bars | 32 energetische drukpunten | Hoe werkt het
Access Bars behandeling

De Access Bars behandeling

Voordat we gaan beginnen met de behandeling, drinken we samen een kopje koffie of thee en bespreken wij je klachten waar je momenteel tegenaan loopt.

Na een kwartiertje neem je plaats op de behandeltafel met kleren aan. Je mag je volledig overgeven en lekker gaan ontspannen.

Tijdens de sessie wordt er geen muziek afgespeeld aangezien dit de bars kan beïnvloeden. De behandeling is het meest effectief wanneer je geen verwachtingen en oordelen hebt. Wanneer je ontspannen bent, kun je ook makkelijker ontvangen.

Access Bars behandeling

Wat kun je verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling kun je lichte tintelingen ervaren, warmte en koude rillingen of een borrelend gevoel in de buik. Het is een teken dat de energie weer stroomt in je lichaam, waardoor je makkelijker hetgeen los laat, wat jou niet meer dient. De meeste mensen vallen heerlijk in slaap en komen in een diepe ontspanning. De behandeling duurt minimaal 60 minuten, maar er is ook de mogelijkheid om een sessie te boeken voor 90 minuten.

Houdt er rekening mee dat de behandeling nog 3 tot 4 weken kan door werken voor het optimale resultaat.

Energetic Facelift Certificaat Danielle Tigelaar
Access Bars behandelkamer 3
Access Bars behandelkamer 6
Access Bars behandelkamer 5
Access Bars sterren reviews

Ik ben nu 4x bij Danielle onder behandeling geweest voor de Access Bars. Na de behandeling is mijn hoofd leeg en voel ik geen stress meer. Mijn gevoel is dan heel relaxed en ik zie nu al uit naar de volgende behandeling. Een aanrader!

— Jan

Access Bars®

Tarieven & Info

Tarieven per 1 januari 2021:

1x Sessie 60 min – € 59,-
1x Sessie 90 min – € 79,-
3x Sessie 60 min – € 159,- (10% korting)

Kinderen t/m 12 jaar 20-30 minuten €30,-
Jongeren 13 t/m 17 jaar €45,-

 

Ook jij verdient het om weer innerlijke rust te ervaren!

Praktische informatie:

R
De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Bergentheim.
R
Bij verhindering van een afspraak dient dit minimaal 1 werkdag van te voren kenbaar gemaakt te worden. De sessie zal anders in rekening worden gebracht.
R
Behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
R
Betalingen kunnen contant of met pin worden voldaan.

Groetjes Danielle 

Meest gestelde vragen

Wie heeft er baat bij een Access Bars behandeling?

Access Bars is voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning en plezier in het leven. Voor iedereen die meer gemak in het leven wil ervaren.

Hoe lang duurt een Access Bars behandeling?

Voor een volwassene duurt een sessie 60 minuten, maar er is ook de mogelijkheid om een sessie te boeken voor 90 minuten.

Mogen kinderen en/of baby’s ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Voor kinderen is een Access Bars sessie juist heel plezierig. Zij reageren heel goed op de behandeling en ervaren meestal meer rust, kunnen beter slapen en zijn een vrolijker kind. De behandeltijd voor kinderen is ook korter dan bij een volwassene, aangezien de behandeling meestal erg snel aanslaat. Bij baby’s gaat de behandeling nog sneller.

Hoe lang duurt een Access Bars behandelingen voor kinderen?

Voor kinderen t/m 12 jaar duurt een sessie 20-30 minuten. Afhankelijk wat de klachten zijn van jouw kind. Jongeren vanaf 13 jaar ontvangen een gehele sessie van 60 minuten. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is afhankelijk hoe lang jouw klachten al spelen. Wanneer je al jaren bepaalde belemmeringen ervaart in je leven, dan wordt geadviseerd om de sessies vaker te herhalen. Elk volgende sessie versterkt het effect waardoor de behandeling steeds intensiever ervaren wordt.

Wat zijn de resultaten na een Access Bars behandeling?

Dit kan voor ieder persoon weer een andere ervaring zijn. Dit is afhankelijk van wat de klachten zijn die je ervaart. Maar de meeste resultaten die tot nu toe zijn behaald zijn:

  • meer energie
  • makkelijker keuzes durven maken
  • beter kunnen slapen
  • vrolijker in het leven staan
  • meer zelfvertrouwen hebben
  • minder of geen last meer van lichamelijke klachten
  • meer rust in het hoofd ervaren

Kunnen zwangere vrouwen ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Ja, absoluut (bij twijfel raadpleeg dan eerst de arts). Een Access Bars behandeling tijdens de zwangerschap kan er voor zorgen dat de zwangerschapsperiode en de bevalling soepeler verlopen en je dus meer gemak ervaart.

Wat zijn de lange termijn ervaringen?

De resultaten laten zien dat de meeste mensen ervaren dat het leven makkelijker verloopt. Door een Access Bars behandeling te ontvangen, heb je de mogelijkheid om afscheid te nemen van alle ballast en negatieve emoties/gedachten/overtuigingen die je misschien al jaren met je mee draagt. Waardoor je je dus een veel vrijer en ontspannen persoon voelt. 

Wat kan ik verwachten tijdens een Access Bars behandeling?

De meeste mensen ervaren een hele diepe ontspanning in het gehele lichaam, tintelingen, warmte, koude rillingen of een borrelend gevoel in de buik en vallen vaak heerlijk in slaap. 

Kan ik mijn kleding aanhouden tijdens de behandeling?

Ja, je mag je kleding gewoon aanhouden. Tijdens de behandeling mag je alleen je schoenen uit doen en krijg je lekker warme sokken aan. Dan mag je op de behandeltafel gaan liggen en krijg je een deken over je heen. Zo kun je je heerlijk ontspannen en krijg je geen koude voeten.

Hoelang heeft de behandeling nog effect op mijn lichaam?

De behandeling werkt nog 3 á 4 weken door nadat je de sessie hebt ontvangen. De meeste resultaten zijn ook vaak te zien in deze weken. De ene persoon voelt direct na de behandeling al het eerste effect, en de ander verneemt de eerste resultaten in de weken na de behandeling.

Moet je de behandelingen vaker herhalen?

Deze keuze is geheel aan jou. Wanneer jij ervaart dat je lichaam signalen geeft dat je weer wat mag los laten, dan is het een heel goede keuze om de behandeling nogmaals te ontvangen. Wanneer jij de volgende kenmerken ervaart zoals erg vermoeid zijn, je veel aan het piekeren bent, voor belangrijke keuzes staat in je leven, veel last hebt van negatieve emoties, dan kan een behandeling jou verder helpen bij jouw klachten.  

Volg je mij al?

Social Media

Zorg dat je op de hoogte blijft van posts!

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie?

Heb jij een vraag over een specifieke klacht die jij ervaart? Ik beantwoord graag al je vragen. Stuur gerust een mail naar: info@danielletigelaar.nl