Danielle Tigelaar | Access Bars logo

Access Bars®
Voor kinderen

Rustiger, beter slapen, beter luisteren, meer zelfvertrouwen

Access Bars voor kinderen

Heeft jouw kind momenteel veel last van onzekerheden, angsten, overprikkeld zijn of woede aanvallen?

Dan kan een Access Bars sessie heel veel betekenen voor jouw kind. Een behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren.

Acces Bars voor kinderen

Ervaart jouw kind de onderstaande klachten?

$

Heeft jouw kind veel last van spanning/stress?

$

Heeft jouw kind last van slaapproblemen?

$

Is jouw kind vaak erg verdrietig?

$

Is jouw kind erg onzeker?

$

Is jouw kind vaak erg vermoeid?

$

Is jouw kind vaak erg overprikkeld?

$

Kan jouw kind zich erg moeilijk concentreren?

$

Is jouw kind heel erg aan het piekeren?

$

Gun je jouw kind om meer plezier in het leven te hebben?

$

Heeft jouw kind moeite met de prestaties op school?

$

Heeft jouw kind veel last van gedragsproblemen? Onrustig of rusteloos?

Access Bars | 32 energetische drukpunten | Hoe werkt het

Hoe werkt Access Bars voor kinderen

Tijdens de behandeling ligt jouw kind heerlijk ontspannen op de behandeltafel.

Daarna worden de 32 energetische punten zachtjes aan geraakt. Door deze punten in verschillende combinaties aan te raken kan het lichaam de oude gedachten, overtuigingen en gevoelens loslaten.

Moeiteloos en met gemak!

Hierdoor ontstaat er meer rust in het hoofd, komt er ruimte en ontspanning en creëer je nieuwe mogelijkheden. De oude blokkades worden verwijderd, zodat er weer ruimte komt voor nieuwe inzichten die jouw kind helpt om zich verder te ontwikkelen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

Voorafgaand aan de behandeling

Vooraf aan de behandeling heb ik altijd een kort gesprekje met het kind om ze al een beetje op hun gemak te stellen en geef ik ze een aantal adviezen wat ze kunnen gebruiken in het dagelijkse leven. Juist bij kinderen werkt een Access Bars sessie ontzettend goed!

Wil jij jouw kind ook weer zien stralen? Neem dan gerust contact met mij op.

Omdat bij kinderen de overtuigingen niet heel diepgeworteld zitten, zal de energie weer sneller lopen dan bij volwassenen die de belemmerende overtuigingen al jaren met zich mee brengen. De sessie duurt daarom daarom ook 20-30 minuten. 

Jongeren vanaf 13 jaar ontvangen net als een volwassene een behandeling van een uur.

Access Consciousness

Access Bars®

Tarieven & Info

Tarieven per 1 januari 2021:

Kinderen t/m 12 jaar 20-30 minuten €30,-
Jongeren 13 t/m 17 jaar €45,-

Ook jouw kind verdient het om weer innerlijke rust te ervaren!

Praktische informatie:

R
De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Bergentheim.
R
Bij verhindering van een afspraak dient dit minimaal 1 werkdag van te voren kenbaar gemaakt te worden. De sessie zal anders in rekening worden gebracht.
R
Behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
R
Betalingen kunnen contant of met pin worden voldaan.

Groetjes Danielle 

Meest gestelde vragen

Wie heeft er baat bij een Access Bars behandeling?

Access Bars is voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning en plezier in het leven. Voor iedereen die meer gemak in het leven wil ervaren.

Hoe lang duurt een Acces Bars behandeling?

Voor een volwassene duurt een sessie 60 minuten, maar er is ook de mogelijkheid om een sessie te boeken voor 90 minuten.

Mogen kinderen en/of baby’s ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Voor kinderen is een Access Bars sessie juist heel plezierig. Zij reageren heel goed op de behandeling en ervaren meestal meer rust, kunnen beter slapen en zijn een vrolijker kind. De behandeltijd voor kinderen is ook korter dan bij een volwassene, aangezien de behandeling meestal erg snel aanslaat. Bij baby’s gaat de behandeling nog sneller.

Hoe lang duurt een Access Bars behandelingen voor kinderen?

Voor kinderen t/m 12 jaar duurt een sessie 20-30 minuten. Afhankelijk wat de klachten zijn van jouw kind. Jongeren vanaf 13 jaar ontvangen een gehele sessie van 60 minuten. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is afhankelijk hoe lang jouw klachten al spelen. Wanneer je al jaren bepaalde belemmeringen ervaart in je leven, dan wordt geadviseerd om de sessies vaker te herhalen. Elk volgende sessie versterkt het effect waardoor de behandeling steeds intensiever ervaren wordt.

Wat zijn de resultaten na een Access Bars behandeling?

Dit kan voor ieder persoon weer een andere ervaring zijn. Dit is afhankelijk van wat de klachten zijn die je ervaart. Maar de meeste resultaten die tot nu toe zijn behaald zijn:

  • meer energie
  • makkelijker keuzes durven maken
  • beter kunnen slapen
  • vrolijker in het leven staan
  • meer zelfvertrouwen hebben
  • minder of geen last meer van lichamelijke klachten
  • meer rust in het hoofd ervaren

Kunnen zwangere vrouwen ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Ja, absoluut (bij twijfel raadpleeg dan eerst de arts). Een Access Bars behandeling tijdens de zwangerschap kan er voor zorgen dat de zwangerschapsperiode en de bevalling soepeler verlopen en je dus meer gemak ervaart.

Wat zijn de lange termijn ervaringen?

De resultaten laten zien dat de meeste mensen ervaren dat het leven makkelijker verloopt. Door een Access Bars behandeling te ontvangen, heb je de mogelijkheid om afscheid te nemen van alle ballast en negatieve emoties/gedachten/overtuigingen die je misschien al jaren met je mee draagt. Waardoor je je dus een veel vrijer en ontspannen persoon voelt. 

Wat kan ik verwachten tijdens een Access Bars behandeling?

De meeste mensen ervaren een hele diepe ontspanning in het gehele lichaam, tintelingen, warmte, koude rillingen of een borrelend gevoel in de buik en vallen vaak heerlijk in slaap. 

Kan ik mijn kleding aanhouden tijdens de behandeling?

Ja, je kunt je kleding gewoon aanhouden. tijdens de behandeling mag je alleen je schoenen uit doen en krijg je lekker warme sokken aan. Dan mag je op de behandeltafel gaan liggen en krijg je een deken over je heen. Zo kun je je heerlijk ontspannen en krijg je geen koude voeten.

Hoelang heeft de behandeling nog effect op mijn lichaam?

De behandeling werkt nog 3 á 4 weken door nadat je de sessie hebt ontvangen. De meeste resultaten zijn ook vaak te zien in deze weken. De ene persoon voelt direct na de behandeling al het eerste effect, en de ander verneemt de eerste resultaten in de weken na de behandeling.

Moet je de behandelingen herhalen?

Deze keuze is geheel aan jou. Wanneer jij ervaart dat je lichaam signalen geeft dat je weer wat mag los laten, dan is het een heel goede keuze om de behandeling nogmaals te ontvangen. Wanneer jij de volgende kenmerken ervaart zoals erg vermoeid zijn, je veel aan het piekeren bent, voor belangrijke keuzes staat in je leven, veel last hebt van negatieve emoties, dan kan een behandeling jou verder helpen bij jouw klachten.  

Volg je mij al?

Social Media

Zorg dat je op de hoogte blijft van posts!

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie?

Heb jij een vraag over een specifieke klacht die jij ervaart? Ik beantwoord graag al je vragen. Stuur gerust een mail naar: info@danielletigelaar.nl