Ervaringen

Bijzondere momenten en mooie resultaten.

Access Bars® & Energetic Facelift® ervaringen

Hier lees je ervaringen van klanten die een behandeling hebben gehad. Laat je inspireren.

— Het was een super ervaring

Access Bars sterren reviews

Alsof het zo moest zijn kwam ik ineens op social media de methode “Access Bars” tegen van Daniëlle. Ik heb via haar website gekeken wat het precies inhield en ik dacht: daar ga ik een afspraak maken! Ik heb helaas Corona gehad en ik heb hier een behoorlijke nasleep van. Ik hoopte dat mijn klachten zouden verminderen na de behandeling.

Het was een super ervaring, na de behandeling was ik heel enthousiast. In de weken die volgden had ik geen hoofdpijn meer. Ik kreeg meer energie en zit nu in een positieve flow! Ik ervaar minder stress, ben rustiger, ik heb geen migraine meer gehad, slaap beter en ik pieker minder. Kortom echt een aanrader!

— Sandra

— Een aanrader!

Access Bars sterren reviews

Ik ben nu 4x bij Danielle onder behandeling geweest voor de Access Bars. Na de behandeling is mijn hoofd leeg en voel ik geen stress meer. Mijn gevoel is dan heel relaxed en ik zie nu al uit naar de volgende behandeling. Een aanrader!

— Jan

Energetic Facelift Certificaat Danielle Tigelaar
Access Bars behandelkamer 3
Access Bars behandelkamer 6
Access Bars behandelkamer 5

Volg je mij al?

Social Media

Zorg dat je op de hoogte blijft van posts!

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie?

Heb jij een vraag over een specifieke klacht die jij ervaart? Ik beantwoord graag al je vragen. Stuur gerust een mail naar: info@danielletigelaar.nl