Danielle Tigelaar | Access Bars

Officieel Access Bars Practitioner en Access Energetic Facelift Practitioner ®

Danielle Tigelaar

“All Of Life Comes To Me With Ease, Joy & Glory”

Mijn naam is Danielle Tigelaar en woonachtig in Bergentheim. Sinds 19 Januari 2019 ben ik officieel Access Bars Practitioner en sinds december 2020 Access Energetic Facelift Practitioner en geef ik behandelingen in mijn praktijk.

Al van kleins af aan voel ik mij erg betrokken met mensen. Wanneer zij niet lekker in hun vel zaten, dan wilde ik ze altijd graag helpen waar ik kon. Dit deed ik altijd puur op mijn gevoel en intuïtie. Het gaf mij zo ontzettend veel voldoening. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Neem contact op

“Ik merk dat ik er enorm veel plezier uit haal om mensen te helpen en om hen weer in hun kracht te zien staan en keuzes zien maken die zij voorheen nooit zouden durven”.

Mijn verhaal

Vanaf mijn 16e richtte ik mij meer op de uiterlijke verzorging. Zo ben ik de kappersopleiding gaan volgen en een nagelstylist opleiding, maar door de jaren heen merkte ik dat ik daar minder voldoening uit haalde. En besefte ik dat dit niet de juiste richting was voor mij.

Hierdoor ben ik op onderzoek gegaan, wat hetgeen is wat bij mij past en waar mijn hart blij van wordt. Door alle stress en negatieve emoties die ik voelde, belandde ik in een burn-out en was mijn lichaam volledig opgebrand. Al snel kwam Access Bars op mijn pad, aangezien ik meer rust wilde creëren in mijn hoofd en ik op zoek was naar innerlijke rust in mijn lichaam. Ik besloot om zelf een behandeling te plannen om te ervaren wat het voor mij kon betekenen. Wat was het een heerlijk ontspannen moment voor mijzelf! Binnen een aantal weken vernam ik al verschillende positieve veranderingen waardoor mijn leven gemakkelijker werd en kwam ik tot de conclusie dat ik andere mensen dit ook wil laten ervaren.

Energetic Facelift Certificaat Danielle Tigelaar

Officieel Access Bars Practitioner

Ik bedacht me geen moment, en besloot de cursus te gaan volgen. Hierdoor ben ik sinds Januari 2019 officieel Access Bars Practitioner en sinds december 2020 officieel Access Energetic Facelift Practitioner. Vanaf die tijd is mijn eigen ontwikkeling ook begonnen en heb ik mij meer verdiept in de spiritualiteit en merk ik dat mijn persoonlijke groei binnen de afgelopen twee jaar enorm gegroeid is. Door de Access Bars aan te bieden kan ik mensen helpen om weer in hun kracht te staan en bij alle ongemakken die zij ervaren en ik vind het heerlijk om te doen!

“All Of Life Comes To Me With Ease, Joy & Glory”

Access Bars behandeling kast
Access Bars behandelkamer 3
Access Bars behandelkamer 6
Access Bars behandelkamer 5

Volg je mij al?

Social Media

Zorg dat je op de hoogte blijft van alle posts!

Hoe kan ik je helpen?

Meer informatie nodig?

Heb jij een vraag over een specifieke klacht die jij ervaart? Ik beantwoord graag al je vragen. Mail naar info@danielletigelaar.nl