Danielle Tigelaar | Access Bars logo

Energetic Facelift®
Behandeling

Een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam.

Energetic Facelift®

Een prachtige methode om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering om te keren naar soortgelijke effecten die worden gecreëerd in het hele lichaam. Een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam.

Wat doet een Energetic Facelift behandeling

De Energetic Facelift is één van de vele lichaamsprocessen van Access Consciousness die een ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is een eenvoudige methode voor vernieuwing van de huid, cellen en weefsels. Naast een volledige ontspanning krijgt je lichaam een energie boost om zich weer te hernieuwen. Het verjongt de huid en laat de cellen van binnenuit weer stralen. Je kunt er ook weer jong uitzien en je jonger voelen zonder alle cosmetische ingrepen, botox injecties of accupunctuurnaalden. Alle beperkende gedachten en overtuigingen die jij in de afgelopen jaren zelf hebt gecreëerd over je uiterlijk, kunnen met deze behandeling heel gemakkelijk los gelaten worden. Het ontdoet het lichaam van stress en de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels en lijntjes in het gezicht. De behandeling wordt toegepast op het gezicht, maar het werkt volledig door in het gehele lichaam waardoor het ook wel een bodylift wordt genoemd. Het verjongt en verstevigd de huid.
Wat doet een Energetic Facelift behandeling

Hieronder zie je wat de resultaten kunnen zijn na een Access Energetic Facelift behandeling

$

Een stralende huid, een glow op je gezicht

$

Littekens en bestaande lijntjes worden zachter

$

Verbetering van helderheid van de ogen

$

Verbeterde haarglans

$

Lifting van borsten en billen

$

Verbetering van het energie niveau

$

Ontspanning van gezicht en lichaam

$

Het verlaagd de bloeddruk

$

Het verjongt de cellen van binnenuit

Access Engergetic Facelift

Hoe zou het zijn als je meer gemak ervaart?

Er bestaat ook de mogelijkheid dat er andere lichamelijke klachten kunnen worden opgelost door de Energetic Facelift methode. Elk lichaam weet precies wat het mag los laten. Dus voor iedereen kan dit weer een ander resultaat opleveren. Wat van binnenuit wordt opgeruimd, straal je ook uit aan de buitenkant. Het resultaat hoeft dus niet altijd met de uiterlijkheden te maken te hebben. Het kan dus ook voorkomen dat je geen last meer hebt van ongemakken of lichamelijke pijntjes.

De Energetic Facelift behandeling

Voordat we gaan beginnen met de behandeling, drinken we samen een kopje koffie of thee. Na een kwartiertje neem je plaats op de behandeltafel met kleren aan. Je mag je volledig overgeven aan de behandeling en lekker gaan ontspannen.

Tijdens de sessie wordt er geen muziek afgespeeld aangezien dit de bars kan beïnvloeden. De behandeling is het meest effectief wanneer je geen verwachtingen en oordelen hebt. Wanneer je ontspannen bent, kun je ook makkelijker ontvangen.

Tijdens de behandeling kun je lichte tintelingen ervaren, warmte en koude rillingen. Het is een teken dat de energie weer stroomt in je lichaam, waardoor je makkelijker hetgeen los laat, wat jou niet meer dient. De meeste mensen vallen heerlijk in slaap en komen in een diepe ontspanning.

De behandeling duurt minimaal 60 minuten, maar er is ook de mogelijkheid om een sessie te boeken voor 90 minuten.

Energetic Facelift Certificaat Danielle Tigelaar
Energetic Facelift behandeling

Voorafgaand aan de Energetic Facelift sessie

Voor de sessie wordt gevraagd, de energie van verschillende Access Energetic Facelift lichaamsprocessen te laten lopen. Deze richten zich specifiek op de transformatie van de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress. Wat weer een gevolg is van onze overtuigingen, besluiten en ervaringen. Tijdens de behandeling worden de verschillende lichaamsprocessen zachtjes aan geraakt, waardoor er een volledige ontspanning ontstaat en waardoor je veel gemakkelijker zult ontvangen. Wanneer de behandeling met regelmaat wordt uitgevoerd (minstens 20 keer) dan zal het resultaat blijvend zijn. Houdt er rekening mee dat de behandeling nog 3 tot 4 weken kan door werken voor het optimale resultaat.
Energetic Facelift Certificaat Danielle Tigelaar
Access Bars behandelkamer 3
Access Bars behandelkamer 6
Access Bars behandelkamer 5

Energetic Facelift®

Tarieven & Info

1x Sessie 60 min – € 59,-
1x Sessie 90 min – € 79,-
3x Sessies 60 min – € 159,- (10% korting)

Ook jij verdient het om de rust weer in jezelf te voelen!

Praktische informatie:

R
De Energetic Facelift behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Bergentheim.
R
Bij verhindering van een afspraak dient dit minimaal 1 werkdag van te voren kenbaar gemaakt te worden. De sessie zal anders in rekening worden gebracht.
R
Behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
R
Betalingen kunnen contant of met pin worden voldaan.

Groetjes Danielle 

Meest gestelde vragen

Wie heeft er baat bij een Access Bars behandeling?

Access Bars is voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning en plezier in het leven. Voor iedereen die meer gemak in het leven wil ervaren.

Hoe lang duurt een Access Bars behandeling?

Voor een volwassene duurt een sessie 60 minuten, maar er is ook de mogelijkheid om een sessie te boeken voor 90 minuten.

Mogen kinderen en/of baby’s ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Voor kinderen is een Access Bars sessie juist heel plezierig. Zij reageren heel goed op de behandeling en ervaren meestal meer rust, kunnen beter slapen en zijn een vrolijker kind. De behandeltijd voor kinderen is ook korter dan bij een volwassene, aangezien de behandeling meestal erg snel aanslaat. Bij baby’s gaat de behandeling nog sneller.

Hoe lang duurt een Access Bars behandelingen voor kinderen?

Voor kinderen t/m 12 jaar duurt een sessie 20-30 minuten. Afhankelijk wat de klachten zijn van jouw kind. Jongeren vanaf 13 jaar ontvangen de gehele behandeling van 60 minuten. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is afhankelijk hoe lang jouw klachten al spelen. Wanneer je al jaren bepaalde belemmeringen ervaart in je leven, dan wordt geadviseerd om de sessies vaker te herhalen. Elk volgende sessie versterkt het effect waardoor de behandeling steeds intensiever ervaren wordt.

Wat zijn de resultaten na een Access Bars behandeling?

Dit kan voor ieder persoon weer een andere ervaring zijn. Dit is afhankelijk van wat de klachten zijn die je ervaart. Maar de meeste resultaten die tot nu toe zijn behaald zijn:


  • meer energie
  • makkelijker keuzes durven maken
  • beter kunnen slapen
  • vrolijker in het leven staan
  • meer zelfvertrouwen hebben
  • minder of geen last meer van lichamelijke klachten
  • meer rust in het hoofd ervaren

Kunnen zwangere vrouwen ook een Access Bars behandeling ontvangen?

Ja, absoluut (bij twijfel raadpleeg dan eerst de arts). Een Access Bars behandeling tijdens de zwangerschap kan er voor zorgen dat de zwangerschapsperiode en de bevalling soepeler verlopen en je dus meer gemak ervaart.

Wat zijn de lange termijn ervaringen?

De resultaten laten zien dat de meeste mensen ervaren dat het leven makkelijker verloopt. Door een Access Bars behandeling te ontvangen, heb je de mogelijkheid om afscheid te nemen van alle ballast en negatieve emoties/gedachten/overtuigingen die je misschien al jaren met je mee draagt. Waardoor je je dus een veel vrijer en ontspannen persoon voelt. 

Wat kan ik verwachten tijdens een Access Bars behandeling?

De meeste mensen ervaren een hele diepe ontspanning in het gehele lichaam, tintelingen, warmte, koude rillingen of een borrelend gevoel in de buik en vallen vaak heerlijk in slaap. 

Kan ik mijn kleding aanhouden tijdens de behandeling?

Ja, je kunt je kleding gewoon aanhouden. Tijdens de behandeling mag je alleen je schoenen uit doen en krijg je lekker warme sokken aan. Dan mag je op de behandeltafel gaan liggen en krijg je een deken over je heen. Zo kun je je heerlijk ontspannen en krijg je geen koude voeten.

Hoelang heeft de behandeling nog effect op mijn lichaam?

De behandeling werkt nog 3 á 4 weken door nadat je de sessie hebt ontvangen. De meeste resultaten zijn ook vaak te zien in deze weken. De ene persoon voelt direct na de behandeling al het eerste effect, en de ander verneemt de eerste resultaten in de weken na de behandeling.

Moet je de behandelingen herhalen?

Deze keuze is geheel aan jou. Wanneer jij ervaart dat je lichaam signalen geeft dat je weer wat mag los laten, dan is het een heel goede keuze om de behandeling nogmaals te ontvangen. Wanneer jij de volgende kenmerken ervaart zoals erg vermoeid zijn, je veel aan het piekeren bent, voor belangrijke keuzes staat in je leven, veel last hebt van negatieve emoties, dan kan een behandeling jou verder helpen bij jouw klachten.  

Volg je mij al?

Social Media

Zorg dat je op de hoogte blijft van posts!

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie?

Heb jij een vraag over een specifieke klacht die jij ervaart? Ik beantwoord graag al je vragen. Stuur gerust een mail naar: info@danielletigelaar.nl